Wednesday, February 28, 2007

Enjet-enjet semut

I've read some interesting insights in some frequently visited blogs. Here's a link to a hilarious remake of the traditional children's song, Enjet-enjet Semut, sent by a fellow-student for those who need to release some stress. Enjoy and don't forget to pause and reflect on the underlying message!

http://www.happeepill.com/cartoons/enjetsemut/enjet.htm

8 comments:

Kaklong said...

salam,

hahaha...saya tak boleh stop gelak dan tersengih..penat mulut saya koyak!!!

alia dan huda tgk ni pun gelak sampaikan Huda cakap "tengok tu"

baguslah ada mesej tersirat. sapa sangka lagu enjet2 semut ni boleh jadi menarik. Lirik2nya mmg best.sampai britney dn siti pun ada ..sabor ajelah hihi.

tak sabor nak tunggu husna dan aiman balik sekolah nak tunjukkan depa benda ni

oldtown~Smell the Roses said...

nani takleh dgr suara lah!aduss..frust!

p/s:mcm mana nak baby kembar?hihi!

Ungku Nor said...

'ter'pause beta nak bersiram sebab leka layan semut tu nyanyi..hahaha!

MULAN said...

he he cute.. tq, tq..

D said...

kak long,
best kan? glad u enjoyed it!

nani,
alamak, godek-godek la... i pun tak de la IT savvy!

kak ungku,
tuanku dah bersiram ke belum nih? macam ada bauuuuu je!

mulan,
itu lagu tema untuk minggu ni, ok?

Kak Lady said...

d...lagu tu memang best...kelmarin kak elle ade masukkan kat blog dia...now and then my son will click to the site...banyak unsur2 nasihat disamping kita berhibur...comei sgt

loveujordan said...

I pun dah dengar...anak-anak I semua terhibur...mimi siap suruh ulang-ulang entah berapa kali:D:D

Kak Lady said...
This comment has been removed by the author.